Juventus ja Manchester City etenivät keskiviikkoiltana Mestarien liigan puolivälierävaiheeseen.

Juventus voitti Tottenhamin Wembleyllä luvuin 2-1. Manchester City sen sijaan hävisi kotonaan Baselille, mutta meni maalieron avulla jatkoon.

Monet uskoivat Tottenhamin jo etenevän jatkoon, sillä avausosasta 2-2 -tasapelin hakenut Mauricio Pochettinon miehistö meni johtoon ensimmäisen jakson lopussa. Heung-Min Sonin epäonnistunut laukaus upposi Gianluigi Buffonin selän taakse.

Juventus iski kuitenkin kaksi salamamaalia vain kolmen minuutin sisään noin 25 minuuttia ennen päätösvihellystä. Aluksi Gonzalo Higuaín toi Juventuksen tasoihin ja heti perään argentiinalaiskärki syötti Paulo Dybalan läpiajoon, eikä Dybala epäonnistunut paikastaan.

Tottenham haki vimmatusti tasoitusta, mutta Juventus onnistui pitämään johtoasemansa loppuun saakka ja eteni parista jatkoon.