Oho! Juventukselle sattui melkoinen ohipeli sarjanousijaa vastaan

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Valioliigasta jopa 191 euroa!

Juventus jäi Serie A:han täksi kaudeksi nousseen SPAL:n vieraana maalittomaan tasapeliin.

Tilastot kertoivat karua kieltä siitä, kuinka selkeästi Juve peliä vei. Pallonhallinta oli 65-prosenttisesti Juventuksella, eikä SPAL saanut yhtäkään laukausta maalia kohti koko ottelussa. Toisaalta SPAL sai pidettyä Juven hienoisti parhaimmilta paikoilta pois, koska ei myöskään Juve pystynyt tuottamaan kuin kolme laukausta maalia kohti.

Suomalaistoppari Sauli Väisänen joutui katsomaan ottelun vaihtopenkin puolelta. Väisänen ei ole saanut peliaikaa yhdessäkään ottelussa tämän vuoden puolella.

SPAL:lle pisteet olivat sarjassa säilymisen kannalta todella maukkaat. SPAL on tällä hetkellä sijalla 17 eli viimeisellä sarjassa säilyvän joukkueen paikalla. Juventukselle tasapeli oli varmasti iso pettymys mestaruustaiston kannalta. Juve johtaa sarjaa viiden pisteen erolla Napoliin, joka on kuitenkin pelannut yhden ottelun vähemmän.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto ja tienaa Valioliigasta jopa 191 euroa!