Manchester Unitedin Paul Pogban agentti Mino Raiola väittää, että hän säästi Unitedille yli 100 miljoonaa euroa, kun ranskalaistähti palasi Juventuksesta manchesterilaisseuraan.

Pogba, 25, siirtyi Unitediin kesällä 2016 silloisella maailmanennätyssummalla, 105 miljoonalla eurolla.

Raiola vakuuttaa, että Manchester United sai ranskalaistähden pilkkahintaan, vaikka Pogban otteet ovatkin ailahdelleet kuluvalla kaudella, ja hänet on jätetty viime aikoina useasti myös vaihtopenkille.

Jalkapallon superagenttina tunnetun Raiolan mukaan Pogban ja Juventuksen sopimuksessa oli pykälä, jonka ansiosta hän sai itse päättää, mihin seuraan hän siirtyy.

– Niin kauan kuin television lähetysoikeuksien hinnat kasvavat, tulee ”näyttelijöille” maksaa enemmän, kertoo Raiola hollantilaislehti Quotelle.

– Minä en aja hintoja yli rajan. Päinvastoin, katsokaa vaikka Pogban siirtoa. Manchester United maksoi hänestä 105 miljoonaa euroa, vaikka minusta heidän olisi pitänyt maksaa yli 200 miljoonaa.

– Pogba oli halpa pelaaja. Hänellä oli sopimuksessaan pykälä, jonka mukaan vain hän yksin – eikä Juventus – sai päättää, missä hän pelaa seuraavalla kaudella.

– He eivät voineet päättää hänen puolestaan. Pelaajan on aina pysyttävä tilanteen herrana. Juventus olisi voinut myydä hänet 200 miljoonalla Real Madridiin, joten itse asiassa Manchester United säästi 100 miljoonaa.