PSG:ssä tällä hetkellä nimellisesti lainalla Monacosta pelaava hyökkääjä Kylian Mbappé haluaa tulevaisuudessa selkeämmän roolituksen.

Mbappé on tällä kaudella pelannut pääasiassa laitahyökkääjänä PSG:ssä, sillä keskustassa maaleja on tykittänyt Edinson Cavani. Ranskan A-maajoukkueen mukana Mbappé pelasi Venäjää vastaan keskustassa ja jälki oli kovaa; kaksi maalia Ranskan voittaessa 3-1.

– Tulevaisuudessa haluaisin pysyvän pelipaikan. Tällä hetkellä olen pelannut vähän siellä sun täällä. Mutta ajan kuluessa minun pitää erikoistua tietylle pelipaikalle, Mbappé sanoi Ranskan Canal Plussalle.

Mbappé siirtyy ensi kesänä pysyvästi PSG:n riveihin. Pariisissa näillä näkymin ruoriin tarttuu ensi kesästä lähtien uusi päävalmentaja, sillä Unai Emeryn on huhuttu lähtevän seurasta kauden jälkeen. Mbappén puheet kuullaan varmasti herkällä korvalla PSG:n seurajohdossa.

– Sillä ei ole väliä, onko se keskellä vai laidalla, minun täytyy löytää oma pelipaikkani ja menestyä säännöllisesti siinä. On totta, että voin pelata missä tahansa. Teen mitä valmentaja sanoo, mutta jonain päivänä minun pitää erikoistua yhdelle pelipaikalle, Mbappé sanoi.