Rangersin valmennusryhmään kuuluva Jonatan Johansson on ollut tyytyväinen HJK:sta viime kesänä Rangersiin siirtyneeseen Alfredo Morelosiin. Johansson antoi täyden tukensa Morelosille, joka Celticiä vastaan missasi avopaikan, lue lisää tästä.

Morelos pelasi puoli tuntia lauantaina, kun Rangers hävisi yllättäen Kilmarnockille Skotlannin Valioliigassa. Johansson uskoi, että Morelos löytää pian taas pallon maalin perukoille, vaikka kolme edellistä ottelua on mennyt ilman täysosumia.

– Hyökkääjänä tiedän, millaista on epäonnistua isosta paikasta. Se pitää vain nollata. Hän oli pettynyt, kuten kuka tahansa, mutta se tekee hänestä paremman pelaajan tulevaisuudessa, Johansson sanoi The Heraldille.

Morelos on yhä Skotlannin sarjan maalipörssissä toisena. Kausi on ollut menestys.

– Alfredo on todella vahva siinä, mitä hän antaa joukkueelle. Hänen liikkumisensa on hyvää, hän on maalintekijä ja hän luo tilanteita muille. Joka pelissä hän pääsee kolmeen, neljään tekopaikkaan ja sitä haluamme hyökkääjältä. Niin kauan kun hän pääsee paikoille, maaleja kyllä tulee, Johansson totesi luottavaisena.

Johansson muistutti myös, että Morelos on yhä todella nuori pelaaja. 21-vuotiaalla hyökkääjällä on vielä rutkasti varaa kehittyä.

– Ihimiset unohtavat välillä, kuinka nuori hän on, koska hän pelaa niin fyysisesti. Hän on kahden, kolmen viimeisen vuoden aikana muuttanut maista toiseen ja opetellut uusia kieliä ja pelannut eri maissa, ja ne ovat olleet suuria muutoksia hänelle. Muuttaminen Suomesta Rangersiin oli valtava askel, Johansson arvioi.