Eibarin ja Real Madridin välisessä Espanjan La Ligan ottelussa oli lauantaina erikoinen tapaus, kun vierasjoukkue Madrid joutui pelaamaan viisi minuuttia yhden pelaajan vajaalla.

Peli oli tasatilanteessa 1-1, ja kellossa oli 73 minuuttia, kun Real Madridin kapteeni Sergio Ramos suuntasi ensin kiireellä tuomarin puheille ja siitä suoraan pukukoppiin.

Ramos viipyi pukukopissa viisi minuuttia ja ehti palata kentälle ennen Cristiano Ronaldon 2-1-voittomaalia.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane selvensi Ramosin katoamistemppua sanomalla, että luonto kutsui.

– Sergio Ramosin oli käytävä kakalla, sanoi Zidane Sportin mukaan.

Real Madrid jatkaa lauantain voiton myötä La Ligan kolmannella sijalla, neljä pistettä paikallisvastustajaansa Atlético Madridia perässä. Atlético pelaa oman 28. kierroksen ottelunsa huomenna Celta Vigon vieraana.