Real Madrid on Paris Saint-Germainin tähtipelaaja Neymarin kintereillä. Vaikka siirtosumma nousisikin tähtitieteelliseksi, pidetään siirtoa useissa espanjalaismedioissa jopa mahdollisena.

Ainakin Real Madridin pelaajat ovat ilomielin ottamassa entisen Barcelona-tähden joukkueeseensa. Puolustaja Dani Carvajal sanoi ottavansa Neymarin mielummin kuin Atlético Madridin tähtihyökkääjä Antoine Griezmannin. Nyt myös Neymarin maajoukkueesta tuttu pelikaveri Casemiro kommentoi kuumaa aihetta.

– Hän tietää, että ovi on Madridissa aina avoinna hänelle, mutta hän on tyytyväinen Pariisissa. Hän on sanonut, että on onnelinen siellä. Siellä pelaa useita brasilialaisia, mutta olisiko se (siirto) mahdollista, siitä teidän täytyy kysyä Florentinolta (Pérez, Real Madridin seurapresidentti), Casemiro sanoi El Partidazolle.

Neymarin siirtokuvio on kaikkea muuta kuin yksinkertainen. Tiettävästi brassitähti olisi halukas siirtymään Real Madridiin ja Real halukas hänet hankkimaan, mutta PSG ei halua luopua viime kesänä seuraan tuodusta timantistaan. Siirtosumma on pyörinyt huhuissa 222 miljoonan euron ja 400 miljoonan euron välimaastossa.

Real Madrid tiettävästi valmistautuu kuitenkin tekemään jonkinlaisen tarjouksen Neymarista ensi kesänä. Casemirolta kysyttiin myös, miten hän uskoo Neymarin ja Cristiano Ronaldon tulevan toimeen keskenään. Molemmat pelaajat kun tunnetaan vahvoista egoistaan.

– Hän tulisi loistavasti toimeen Cristianon kanssa, loistavasti! Hankkisin hänet varmasti, koska hän on niin hyväpelaaja. Toivottavasti hän tulisi, Casemiro totesi.