Suomalaisvahti jälleen maalinsuulla Englannin Mestaruussarjassa – vaikea iltapäiväpuhde

© Kuva: Getty Images
Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Huuhkajiin tuleviin A-maaotteluihin valittu maalivahti Anssi Jaakkola on noussut Readingin nokkimisjärjestyksessä. Lauantaina Jaakkola oli jo neljännessä pelissä peräkkän maalinsuulla, kun Reading hävisi vieraissa Norwichille 2-3.

Jaakkola joutui rikkomaan ensimmäisellä puoliajalla niin, että tilanteesta vihellettiin rangaistuspotku ja suomalaisvahti sai tilanteesta varoituksen. James Maddison viimeisteli pilkulta lopulta ottelun voittomaaliksi jääneen osuman.

Jaakkola on syrjäyttänyt tällä hetkellä koko kauden ykkösvahtina pelanneen Vito Mannonen ainakin edellisissä neljässä ottelussa. Reading on neljästä Jaakkolan pelaamasta ottelusta kerännyt kaksi pistettä.

Reading on Englannin Mestaruussarjassa sijalla 19, mutta mikäli Bolton ottaa lauantai-iltana voiton, putoaa Reading sijalle 20. Ero putoajan paikalle on tällä hetkellä kolme pistettä.

Tekeekö FC Inter VPS:stä selvää? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!