AC Milan kohtaa lauantaina Juventuksen Serie A:n huippukamppailussa. Zlatan Ibrahimović on pelannut molemmissa seuroissa ja häneltä kysyttiin Milanin päävalmentaja Gennaro Gattusosta lehdistötilaisuudessa.

Lue lisää ennakointia illan Juventus-Milan-peliin tästä.

Ibrahimović astui median eteen LA Galaxyn pelaajana ja mies kertoi myös muun muassa ajastaan Manchester Unitedissa, lue lisää tästä. Ibrahimović ehti pelata Milanissa Gattuson kanssa yhdessä ja ruotsalaistähdellä ei ollut pahaa sanottavaa entisestä pelikaveristaan ja nykyisestä Milanin päävalmentajasta.

– Hänelle ei tarvitse sanoa, miten voittaa, hän kyllä tietää sen erittäin hyvin. Hänellä on nälkä voittamiseen. Hän on tehnyt upeita asioita seuralle, Zlatan kehui.

Gattuso nousi Milanin päävalmentajaksi, kun Vincenzo Montella sai alkukaudesta potkut. Gattusolle ollaan näillä näkymin sorvaamassa jatkosopimusta päävalmentajana.

– Olen iloinen hänen puolestaan, koska pidän hänestä ihmisenä ja pidin hänestä pelaajana. Hän pystyy motivoimaan sinua paljon, ei vain kentällä vaan myös kentän ulkopuolella.

– Sellaisia ei ole montaa. Jos menisin sotaan, ottaisin hänet mukaani. Hän on aina tukenasi, kun tarvitset, Ibrahimović totesi.