Jos katsotaan vain otteluista kertyneitä tilastoja, niin Paris Saint-Germain voidaan julistaa tähänastisen kauden parhaaksi joukkueeksi Euroopan kentillä.

Ranskan Ligue 1 -pääsarjassa kärkipaikkaa pitävä PSG on nimittäin sekä hyökkäyksessä, puolustuksessa, että kokonaisarvion kannalta suvereeni. Whoscored.com -sivusto antaa pariisilaisseuralle kauden tilastolliseksi kokonaisarvosanaksi 7.24, kun kaudesta on pelattu suunnilleen kolme neljännestä. Toiseksi kokonaisarvioinnissa sijoittuu Barcelona (7.18), kolmanneksi Manchester City (7.17).

PSG:n erityispiirteenä korostuu tällä kaudella hyökkäys. Kylian Mbappen, Neymarin ja Edison Cavanin muodostama kauhukolmikko on muun joukkueen avustuksella takonut järkyttävän maalimäärän 150 kaikki pelatut ottelut huomioiden. Se tarkoittaa, että keskiarvollisesti PSG on tehnyt yli kolme maalia ottelua kohden. Mbabbe, Cavani ja Neymar ovat vastanneet yhteensä 54 maalista.

Vain Manchester City on onnistunut pitämään palloa PSG:tä enemmän. Englantilaisjoukkueen kokonaispallonhallintaprosentti on kauden osalta 66,1, PSG:n vastaavan ollessa 63,3.

PSG:n tilastot myös puolustuksessa ovat mainiota luettavaa. PSG:lle on tapahtunut kaikista joukkueista vähiten pallonmenetyksiä. Lisäksi vastustajilla on ollut vaikeuksia saada osumia PSG:n maali kohden – boksin sisältä vain alle yksi osuma per ottelu.

Loisteliaista tilastoista huolimatta PSG tippui Mestarien liigasta, kun Real Madrid kaatoi sen kahdesti peräkkäin. Ranskalaisseuralla on ollut vaikeuksia menestyä Eurokentillä myös aiempina vuosina.

Tilastoja katsoessa on aiheellista pohtia, onko Ranskan pääsarja vieläkään Euroopan muiden huippusarjojen tasolla.