Manchester Unitedin ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimović myönsi ikävöivänsä A-maajoukkueessa pelaamista. Ibrahimović ilmoitti vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen lopettavansa pelit maajoukkuepaidassa.

Ruotsi selvitti upeasti tiensä ensi kesän MM-lopputurnaukseen, kun se kaatoi jatkokarsinnassa sensaatiomaisesti Italian. Jo pelin jälkeen heräsi keskustelu käyntiin siitä, nähdäänkö Zlatan sittenkin vielä kerran Ruotsin paidassa.

– Ikävöin A-maajoukkuetta. Kun olet pelannut 20 vuotta ja näet muiden pelaavan maajoukkueessa, se on vaikeaa. Varsinkin kun olet loukkaantuneena. Sitä haluaa pelata A-maajoukkueessa ja seurajoukkueessa. He (Ruotsin A-maajoukkue) ovat pelanneet hyvin, Ibrahimović kertoi ruotsalaiselle Expressenille.

Ruotsalaistähdeltä kysyttiin suoraan ensi kesän MM-kisoista.

– Katsotaan. Se on vaikea kysymys. Haluan tuntea, että pelaan hyvin. En halua olla vain mukana, koska olen tunnettu.

Ibrahimović kuntoutui todella nopeasti pahasta polvivammastaan ja pelasi jo viime joulukuussa Valioliigan otteluita. Loukkaantuminen otti kuitenkin takapakkia ja mies on ollut nyt kaksi kuukautta lasaretin puolella.

– Mitään ovea ei ole suljettu. Ensin minun täytyy kuitenkin pelata. Emme voi aloittaa keskustelua pelaamisesta maajoukkueessa, kun en edes pelaa.

Lisää pökköä pesään heitti vielä Ibrahimovićin pelikaveri Paul Pogba:

– Zlatan on täynnä yllätyksiä, joten koskaan ei voi tietää, pelaako hän MM-kisoissa.