Brøndby nousi upeasti 3-2-voittoon FC Midtjyllandin vieraana Tanskan Superliigan huippuottelussa. Midtjylland johti ottelua jo 2-0.

Avausjaksolla vaikutti vahvasti siltä, että Tim Sparvin, Kaan Kairisen sekä Markus Haltsin edustama Midtjylland olisi menossa kohti tärkeää voittoa. Gustav Wikheim iski Midtjyllandin molemmat osumat.

Brøndby sai kuitenkin tärkeän seuraavan maalin. Brøndbyn sankari Kamil Wilczek iski kavennuksen. Toisella puoliskolla Wilczek toi Brøndbyn jo tasoihin.

Ratkaisu nähtiin 84. minuutilla. Anthony Jung ratkaisi lopulta voiton Brøndbylle.

Suomalaisista Sparv pelasi Midtjyllandin keskikentällä täydet minuutit. Halsti vaihdettiin kentälle 70. minuutilla. Kairinen ei ollut tällä kertaa Midtjyllandin kokoonpanossa. Brøndbyn puolella Paulus Arajuuri joutui tulemaan vatsavaivojen takia vaihtoon jo ensimmäisellä puoliajalla, lue lisää tästä. Teemu Pukki ot#url#ettiin vaihtoon 79. minuutilla.

Voiton myötä Brøndby teki kolmen pisteen eron Midtjyllandiin sarjakärjessä ja otti todella vahvan otteen Tanskan mestaruuteen.