Tammisaaressa selviää tänään tiistaina Helsingin Jalkapalloklubin vastustaja Suomen Cupin loppuotteluun, kun Ekenäs IF isännöi FC Interiä välieräottelussa.

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen lohkovaiheessa, jossa Inter päihitti EIF:n selkein 3-0-lukemin. Sittemmin EIF ja Inter ovat kulkeneet cupissa voitosta toiseen, joskin molemmat pelasivat 0-0-tasapelin Turun Palloseuran kanssa.

EIF:n pääsy neljän parhaan joukkoon on jo saavutus itsessään, ja päävalmentaja Gabri Garcia vakuuttaa seuran sivuilla, että kyse ei ole ollut mistään tuurista.

– Saamme nyt vastauksia edelliskuukausien työhömme. Haluamme nyt näyttää, että olemme harjoitelleet hyvin eikä se ole mikään sattuma, että olemme tulleet näin pitkälle. Pelaajat ovat välieräpaikan arvoisia ja he ovat tehneet ison työn.

Interin paidassa nähdään myös EIF-kasvatti Benjamin Källman, joka iski puolivälieräottelussa Ilvestä vastaan turkulaisten molemmat maalit.

– Olemme valmiita häntä vastaan, toteaa puolustaja Zacharias Ekström.

– Meillä on puolustuksessa William Lindqvist, joka on pelannut hänen kanssaan 7-vuotiaasta lähtien, joten tiedämme kuinka hänet pysäytetään.

EIF:n ja Interin välieräottelu pelataan Tammisaaren Keskuskentällä kello 18.30 alkaen.