Suomen naisten A-maajoukkue hävisi perjantaina MM-karsinnassa Espanjalle 0-2 Telia 5G-Areenalla Helsingissä.

Ottelun ensimmäisestä maalista vastasi Irene Paredes, joka pääsi 11. minuutilla karkaamaan Suomen puolustukselta ja puskemaan kulmapotkun sisään.

Espanja iski toistamiseen toisen jakson alussa. Olga García ajoi pallon kanssa ahnaasti kohti Suomen rangaistusaluetta. Adelina Engman yritti liukua laukauksen tielle, mutta Garcian kuti lähti komeasti ja leijui yli Suomen maalia vartioineen Tinja-Riikka Korpelan.

Suomen orastava loppukiri koki kovan kolauksen 86. minuutilla, kun puolustaja Tuija Hyyrynen ajettiin suihkuun toisen keltaisen kortin seurauksena.