Paris Saint-Germainin presidentti Nasser Al-Khelaifi vakuuttaa, että seura on täysin päävalmentaja Unai Emeryn takana.

Emery nappasi lauantaina viidennen pystinsä PSG:n peräsimessä, kun pariisilaiset voittivat liigacupin loppuottelussa AS Monacon 3-0.

Kansallisesta menestyksestä huolimatta Emeryn on povattu lähtevän kauden jälkeen seurasta. Hän on voittanut seuralle nyt kaksi liigacupia, kaksi Ranskan supercupia ja yhden Ranskan cupin, mutta Mestarien liigassa hänen joukkueensa on törmännyt seinään molempina kausina.

Viime vuonna PSG putosi neljännesvälierävaiheessa Barcelonalle, vaikka se voitti ensimmäisen osaottelun kotonaan 4-0. Barcelonan kiri jälkimmäisessä osassa ohi ja jatkoon sensaatiomaisella 6-1-voitolla. Tällä kaudella europelit päättyivät jälleen samassa vaiheessa, kun Real Madrid voitti PSG:n yhteistuloksella 5-2.

PSG on matkalla Ligue 1:n ylivoimaiseen mestaruuteen, mutta ranskalaislehtien mukaan PSG:n omistajat ovat jo päättäneet tavoitella Thomas Tuchelia seuran seuraavaksi päävalmentajaksi.

Lauantain liigacup-voiton jälkeen Al-Khelaifi vakuutti kuitenkin, että seurajohto on Emeryn takana.

– Unai on meidän valmentajamme ja me tuemme häntä. Joka päivä luen uusista nimistä (valmentajista), mutta hän on valmentajamme, ja koko seura on hänen tukenaan, sanoi Al-Khelaifi Canal +:n haastattelussa.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän otteluun, joka ei ollut helppo. Me pelasimme hyvin. Olisimme voineet tehdä jopa 4-6 maalia.