Huuhkajien keskikenttäpelaaja teki paluun sairausloman jälkeen – heti näkyvässä roolissa

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!

Maaliskuun maaottelutauolla loukkaantunut Alexander Ring palasi viime yönä Suomen aikaa sairauslomalta. Huuhkajien keskikenttäpelaaja tuli joukkueensa New York City FC:n vaihtopenkiltä kentälle 65. peliminuutilla.

Koko MLS:n johdossa oleva New York FC voitti ottelussa läntisen konferenssin kärkiryhmiin kuuluvan Real Salt Laken peräti 4-0. Vaikka Ringille ei tilastomerkintöjä tullutkaan, oli suomalainen Sky Sportsin live-seurannan mukaan ottelussa näkyvästi esillä.

Ring laukoi lähes heti kentälle tultuaan, 67. minuutilla yli 32 metristä kohti vasenta yläkulmaa. Salt Laken maalivahti kuitenkin torjui yrityksen.

78. minuutilla Ring puolestaan pelasi läpisyötöllään David Villan maalipaikkaan, mutta espanjalaishyökkääjän laukaus huippupaikasta meni hiukan ohi maalin. Myös Villa teki ottelussa paluun tositoimiin vajaan kuukauden poissaolon jälkeen.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Huuhkajien voitolla jopa 240 euroa!