Huuhkajien ykkösvahti Lukas Hradecky vaihtaa maisemaa kauden jälkeen. Sopimus Eintracht Frankfurtin kanssa päättyy kesällä ja mies on vapaa siirtymään ilmaiseksi.

Hradecky kertoi Iltalehdelle, että hänellä on kaksi vaihtoehtoa tällä hetkellä ja päätös tehdään rauhassa.

Kunhan saa hyvää kaljaa, niin se riittää.

– Ei ole vielä päätöksiä tehty. Nyt on pariin seuraan tiivistetty. Ei me olla tämän vuoden aikana pidetty muutenkaan kiirettä. Kuukausi, kaksi ei meitä tapa, Hradecky kertoi IL:lle.

Siirtohuhuissa kaksi vahvinta seuraa, jotka ovat olleet kiinnostuneita Hradeckysta, ovat Borussia Dortmund ja Bayer Leverkusen. Eintrachtin päävalmentaja Niko Kovac siirtyy Bayernin peräsimeen, mutta Hradecky ei seuraa valmentajaansa. Tärkeintä Hradeckylle on saada peliaikaa myös tulevassa seurassaan. Myös yksi toinen toive löytyy.

– Kunhan saa hyvää kaljaa, niin se riittää. Mä en tarvi mitään merenrantaa, Hradecky totesi.

Hradeckyn viimeinen peli Eintrachtin paidassa tulee olemaan Saksan cupin finaali Bayern Münchenia vastaan. Välierissä kaatui komeasti Schalke ja se tiesi myös muutamaa olutta.

– Silloin oli pari päivää enemmän tulevaan peliinkin matkaa. Koutsi (Kovac) vähän tyynnytteli juhlia. Hänen mukaansa olisimme saaneet ottaa yhden oluen vaan, mutta sitähän minä en totellut, Suomen ykkösveskari kertoi hymyillen.

Lue Iltalehden juttu aiheesta tästä linkistä.