Internazionale Milanon päävalmentaja Luciano Spalletti oli maansa myynyt mies hänen joukkueensa hävittyä lauantaina Juventukselle Derby d’Italiassa.

Valtaosan ottelusta yhden vajaalla pelannut Inter johti ottelua pitkään, mutta Juventus iski viimeisellä neljällä minuutilla kaksi maalia ja nappasi siten 3-2-vierasvoiton Stadio Giuseppe Meazzalta (lue ottelusta lisää täältä).

Inter menetti mahdollisuutensa siirtyä Serie A:n neljän parhaan joukkoon, Mestarien liigaan oikeuttavalle paikalle. Spallettin mukaan lauantain tulos ei kerro läheskään koko totuutta ottelusta.

– On vain helpointa kertoa pelaajille totuus. Meidän on ravisteltava tämän tappion katkeruus pois, sillä me emme ansainneet sitä, pohti Spalletti Mediaset Premiumille.

– On vaikea saada pelaajat hyväksymään sitä (tappiota), koska ongelmana on, että pelaajille on annettava heidän ansaitsemansa kunnia. Tämä on se peli, joka merkitsee paljon meille ja faneille, kaikille. Tähän tulee menemään useampi kuin yksi uneton yö.

– On asioita, joita me emme ymmärrä… Tämän ei olisi pitänyt päättyä näin. Se on surullista, koska pelaajat eivät ole jotain tunteettomia robotteja, jotka tekevät tätä vain työkseen.