Real Madrid raivasi keskiviikkona tiensä Mestarien liigan välieriin varsin dramaattisten vaiheiden jälkeen. Vierasjoukkue Juventus pelasi Madridin selkä seinää vasten, mutta ottelupari ratkesi Cristiano Ronaldon rankkarimaaliin ottelun lisäajalla (raportti).

Pelikieltoaan kärsineelle Real Madridin pitkäaikaiselle kapteenille Sergio Ramosille jännitys nousi siinä määrin suureksi, ettei Ramos malttanut pysyä paikallaan katsomossa. Toppari siirtyi seuraamaan ottelun loppuhetkiä pelaajatunnelin suulle ja kommunikoi tiettävästi myös Real Madridin kentällä olevien pelaajien kanssa.

[readmore from=Ramos-Sergio]

Tätä säännöt eivät salli, joten näyttää vahvasti siltä, että Ramos tulee saamaan pelikieltoa myös välierien ensimmäiseen otteluun.

Guillem Balague

@GuillemBalague
Ramos will get a match ban and miss the first leg of the semis for watching some of the game in the tunnel being suspended. Nobody from the club told him he couldn't do that

Tiempo de Juego

@tjcope
Noticia @partidazocope: Sergio Ramos será sancionado por bajar al túnel de vestuarios y se perderá la ida de semifinales de la Champions cope.es/n/191610

UEFA:n säännöt sanelevat, että pelikiellossa oleva pelaaja ei saa astua kentälle tai pelaajatunneliin ennen ottelua eikä sen aikana. Kentälle Ramos ei tiettävästi mennyt, mutta hän keskusteli Real Madridin pelaajien ja valmennusjohdon kanssa ottelun aikana ja vaihtoi sanoja jopa Juventus-luotsi Massimiliano Allegrin kanssa. Tunnelissa oleskelusta on selkeitä kuvallisia todisteitakin.

Eilisessä pelissä Real Madridin toppariparina hääri kaksikko Jesús Vallejo ja Raphaël Varane. Samat miehet saanevat vastuuta välierissäkin.

Lähde: Yahoo Sports