Mohamed Salah – maali toisensa jälkeen (jo yhteensä 40 tällä kaudella), jättiotsikko otsikon perään ja murskattuja ennätyksiä solkenaan. 25-vuotias egyptiläinen on ollut tällä kaudella niin mielipuolisessa iskussa, että miehen nimi on nyt kaikkien huulilla.

Salah on ollut niin hyvä, että hänestä on alettu puhua jopa Ballon d’Or -spekulaatioissa. Jos ei muuta, niin ainakin ”best of the rest” -kategoriassa Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon jälkeen.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kuvailikin huvittavalla tavalla, kuinka Salah vie Reds-leirissäkin kaiken mediahuomion.

 

– Pojista jokainen tykkää Mo’ta ympäröivästä hypestä. Kun harjoittelimme Mestarien liiga -otteluun Man Cityä vastaan, sanoin pelaajilleni: ”Hei, mennään kentälle alasti. Ei kukaan huomaa meitä kuitenkaan, kun kaikki katsovat vain Mo’ta”, Klopp nauratti mediaa.

– Seuraavaksi menemme Roomaan, enkä usko hypen olevan yhtään vähäisempi siellä. Mutta ei se mitään.

 

– Pojat ovat luoneet ryhmään hyvän ilmapiirin. Menestyvässä joukkueessa on aina hyvä ilmapiiri. Joillain joukkueilla voi olla todella hyviä pelaajia, mutta ei ryhmää, Klopp kuvailee.

– Meillä on hyvä tilaisuus rakentaa tulevaisuutta. Olemme yhä nuoria ja täynnä potentiaalia. Minulla on sellainen käsitys, että kaikki pelaajat ovat innoissaan ollessaan osa tätä ryhmää.

Lähde: Goal