Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri uskoo, että seuran pitää onnistua kesän siirtomarkkinoilla ”jälleen poikkeuksellisen hyvin”, jotta se voi kilpailla ensi kaudella triplamestaruudesta.

Allegrin ryhmä johtaa tällä hetkellä taistelua Italian Serie A:n voitosta ja sillä on edessään myös Italian cupin loppuottelu AC Milania vastaan.

Mestarien liigassa Juventus on selviytynyt kahdeksan parhaan joukkoon, mutta tällä hetkellä vaikuttaisi, että ”Vanha rouva” on jäämässä puolivälierävaiheeseen, sillä Real Madrid voitti ensimmäisen osaottelun 3-0.

Allegrin mukaan Juventus ei tarvitse kokonaisvaltaista suursiivousta, mutta pelaajamarkkinoilla on tehtävä fiksuja ratkaisuja.

– Berliinin Mestarien liigan finaalin (2015) jälkeen me vaihdoimme yhdeksän vakiopelaajaa ja nyt meillä on kymmenen pelaajaa, jotka ovat syntyneet vuosien 1990 ja 1997 välillä, sanoi Allegri FourFourTwon mukaan.

– Olemme aina tukeneet nuoria pelaajia. Meidän ei tarvitse uudistaa koko joukkuettamme, mutta me tarvitsemme jälleen poikkeuksellisen hyvän siirtoikkunan.

– Olemme aina tehneet muutoksia kokoamalla ryhmämme nuorista ja kokeneista pelaajista.

– Nyt meidän on ajateltava Serie A:ta, Coppa Italiaa ja Mestarien liigaa.