Juventus-luotsilta suoraa tekstiä Napoli-tappiosta: ”Hirveää pelaamista molemmilta”

© Kuva: Getty Images

Juventus päästi Napolin takaisin Scudetto-kamppailuun, kun se hävisi sunnuntaina kotonaan Napolille 0-1. Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri ei pitänyt ottelun tasoa kovin kovana.

Lue Napoli-luotsin kommentit ottelusta tästä.

Napoli tarrasi voittoon kiinni vasta minuutti ennen täyttä aikaa. Kalidou Koulibaly viimeisteli Napolin voittomaalin José Callejónin antamasta kulmapotkusta.

– Se oli hirveää pelaamista molemmilta. Ottelussa ei ollut ehkä yhtäkään laukausta maalia kohti. Meillä oli vaikeuksia, mutta meidän olisi pitänyt pelata loppu varovaisemmin eikä antaa maalia erikoistilanteesta, Allegri sanoi Mediaset Premiumille ottelun jälkeen.

Napoli hengittää sarajataulukossa nyt Juventuksen niskassa vain pisteen päässä. Allegri ei koe tilannetta pelottavana. Kaikki on yhä Juvella omissa käsissä, vaikkakin loppukauden otteluohjelma on ehkä hieman hankalampi kuin Napolilla.

– Olemme yhä sarjakärjessä, etu on meillä.

– Napoli ansaitsee ehdottomasti kunnian voitosta, mutta heillä oli tuskin yhtäkään tekopaikkaa. Heidän oli pakko voittaa, meidän ei tarvinnut voittaa tai hävitä (tätä ottelua). Lisäksi meillä on etuna vielä maaliero ja kohtaamisemme ovat tasan. Meidän täytyy unohtaa tämä ottelua ja valmistautua seuraavaan, joka tulee olemaan todella tärkeä, Allegri sanoi.

Juve kohtaa seuraavaksi Internazionalen.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!