Kuva: FC Hongan kotinurmi hämmästyttää – ”Ei tää niin vaikeeta ole”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

FC Honka pelaa sunnuntaina kauden ensimmäisen kotipelinsä Tapiolassa, kun vastaan asettuu FC Lahti. Tapiolan luonnonnurmi on todella hyvässä kunnossa olosuhteisiin nähden.

Veikkausliigassa on kuusi seuraa, jotka pelaavat kotiottelunsa luonnonnurmella. TPS ja FC Inter pelaavat Veritas Stadionilla, jossa olosuhteet eivät ole vielä siinä kunnossa, jotta kentällä voisi pelata. TPS pelaa sunnuntaina SJK:ta vastaan evakossa Valkeakoskella. Veritas Stadionille päästään viikon päästä lauantaina, kun ohjelmassa on Turun derby.

– Sunnuntaina sitten kotipeli Valkeakoskella. Suomessa ei ole tätä tahtia yhtään nurmikenttää, ellei Veikkausliiga ole valmis joustamaan yhtään näissä… #farssi, kirjoitti TPS:n toppari Rasmus Holma Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu twiitin jälkeen.)

Lisäksi Ilves, PS Kemi, IFK Mariehamn sekä Honka pelaavat kotiottelunsa luonnon nurmella. Kemissä päästään Sauvosaaren luonnonnurmelle vasta luultavasti toukokuussa. Ilves joutuu myös olemaan vielä pitkään evakossa, luultavasti ensin Ratinassa. Vain IFK Mariehamn pystyy aloittamaan kautensa Hongan tavoin luonnonnurmella kotistadionillaan.

– Ei tämä niin vaikeaa ole. Suomen paras kenttä ja henkilökunta, Hongan GM Hexi Arteva totesi Twitterissä.

Tapiolassa nurmi vihertää jo kauniisti. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen tästä. (Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Aamulehti tiesi kertoa Tapiolan kentän hoidosta lisätietoja. Kaupungin kentänhoitajat ovat tehneet suunnitelman ajoissa, minkä avulla nurmi on saatu pelikelpoiseksi. Lehden mukaan kenttä on ollut lämmitettynä jo kuukauden päivät ja kovalla teholla. Honka on myös päässyt jo harjoittelemaan kentällä, mutta sunnuntaisen Lahti-ottelun jälkeen nurmi rauhoitetaan kymmenen päivän ajaksi.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!