Manchester Cityn manageri Pep Guardiola kertoo, että hänen on keskityttävä Mestarien liigaan, vaikka Cityllä olisi mahdollisuus varmistaa Valioliigan mestaruus seuraavalla kierroksella paikallisvastustaja Manchester Unitedia vastaan.

City kohtaa keskiviikkona Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osassa Liverpoolin. Kolme päivää myöhemmin vuorossa on Manchesterin derby, jossa City voi varmistaa Valioliigan mestaruuden jo 32 kierroksen jälkeen. Mahdollisia mestaruusjuhlia City ei kuitenkaan ehdi viettää kuin kolme päivää, sillä se isännöi Liverpoolia jo 10. päivä huhtikuuta Mestarien liigan toisessa, ratkaisevassa puolivälierässä.

Guardiola myöntää, että Valioliigan herruus olisi kiva varmistaa kotikentällä verivihollista vastaan, mutta hänen on painotettava joukkuevalinnassaan Mestarien liigaa. City johtaa 31 kierroksen jälkeen Valioliigaa 16 pisteen erolla Unitediin.

– Meidän on mietittävä joukkueen valinnassa Mestarien liigaa. Meidän on mukauduttava Manchester Unitedia vastaan, sanoi Guardiola BBC:n mukaan.

– Minä olen Barcelonan fani. Jos pelaisimme Real Madridia vastaan ja voittaisimme liigan, se olisi erityistä, mutta se ei ole tärkeää.

– Tärkeää on päästä mestariksi. Nyt keskitymme Mestarien liigaan.