Manchester United -ikoni Gary Neville ei usko Antonio Conten jatkavan Chelsean peräsimessä. Blues on jäämässä ulos ensi kauden Mestarien liigasta hävittyään eilen Lontoon derbyn Tottenhamille.

Tappion myötä neljäntenä oleva Spurs kasvatti eron Chelseaan kahdeksaan pisteeseen.

Conte voitti viime vuonna ensimmäisellä kaudellaan mestaruuden Lontooseen, mutta potku-uhka vaikuttaa siitä huolimatta todennäköiseltä. Nevillen mielestä se on vain Chelsean luonteista.

– En usko hänen olevan täällä ensi kaudella. Olemme ajatelleet sitä jo kuusi tai seitsemän kuukautta. Se ei ole siksi, ettemmekö haluaisi pitää häntä täällä tai etteikö hän olisi tehnyt hyvää työtä. Se on vain täällä työn luonne, Neville totesi omassa podcastissaan.

– Se on vain niin, että kun sinulla on hieman huonompi kausi, lähdet. Se päättyy hieman sotkuisasti ja lehdistötilaisuudet kääntyvät manageria vastaan. Se on tapahtunut monen monta kertaa.

Chelsea on voittanut Roman Abramovitšin omistuskaudella vuodesta 2004 alkaen 14 pokaalia. Menestys ei ole peilautunut valmentajien työn kestävyyteen, sillä manageri on vaihtunut 11 kertaa.