Nicen hyökkääjä Mario Balotelli saattaa vaihtaa ensi kesänä maisemaa. Balotellin sopimus Nicen kanssa päättyy kauden jälkeen.

Balotelli julkaisi Instagramissa videon, jonka yhteydessä hän kiitteli ajastaan Nicessa. Balotelli siirtyi Niceen viime kaudeksi ja hän on noussut jälleen huippuhyökkääjän tasolle Ranskassa.

– Nämä kaksi vuotta ovat olleet mahtavat, kiitos kaikille. Vielä viisi peljä jäljellä. Nämä ei ole jäähyväiset… tulevaisuutta ei voi tietää. Halusin vain kiittää nyt, Balotelli kirjoitti päivityksen kuvatekstissä.

Balotelli on tehnyt tällä kaudella 14 maalia. Viime kaudella osumia kertyi 15. Hyökkääjän agentti Mino Raiola kommentoi aiemmin, että Balotellin siirtyminen ilmaiseksi olisi todellinen huipputarjous. Toisaalta Nicen seurajohdosta on annettu sellaisia viestejä, ettei Balotellista haluttaisi luopua, varsinkaan ilmaiseksi.

Nice pelaa tiukasti viidennestä sijasta Ranskan liigassa. Viidenneltä sijalta seura pääsisi ensi kesänä karsimaan Eurooppa-liigaan. Suora Eurooppa-liigan lohkovaihepaikka on jo karannut tavoittamattomiin.

Jos et näe alla olevaa päivitystä, voit katsoa sen tästä.