Missä pelataan Ilveksen kotiavaus? – Tammela ja varakenttä Ratina molemmat pelikelvottomia

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ilves pelaa alkavan Veikkausliigan kauden ensimmäisen kotiottelunsa 15. huhtikuuta Kuopion Palloseuraa vastaan. Ottelulle etsitään kuitenkin yhä pelipaikkaa, sillä Ilveksen kotistadion Tammelassa ei ehdi ottelua varten pelikuntoon. Myös Ilveksen nimeämä varakenttä eli Ratinan stadion ei tule olemaan pelikelpoinen.

Veikkausliiga kertoo verkkosivuillaan, että uudesta ottelupaikasta tiedotetaan erikseen.

Huhtikuun 15. päivänä myös Turun Palloseura pelaa ensimmäisen kotiottelunsa, jossa vastaan asettuu Seinäjoen Jalkapallokerho. TPS:n kotikenttänä toimiva Veritas Stadionin nurmi ei kuitenkaan ehdi ottelua varten pelikuntoon, joten ottelu pelataan Valkeakoskella Tehtaan kentällä, joka on TPS:n nimeämä varakenttä (lue lisää).

Ilveksen varatoimitusjohtaja Toni Hevonkorpi kommentoi aiemmin tällä viikolla Aamulehdelle, että Valkeakoski ”ei ole vaihtoehto” tamperelaisille.

– Valkeakoski ei ole meille vaihtoehto, olemme tamperelainen seura. Tämänkokoisessa kaupungissa pitää olla mahdollisuus pelata liigaa. Emmekä haluaisi viedä otteluita esimerkiksi Helsinkiin. Kotipelit ilman tuloja tai tappiolla olisivat huono homma, sanoi Hevonkorpi.

Myös PS Kemin osalta kausi alkaa muualla kuin joukkueen varsinaisella kotikentällä Kemin Sauvosaaressa, kuten on ollut tiedossa jo aikaisemmin. PS Kemi pelaa huhtikuun kotiottelunsa (15.4. PS Kemi – FC Inter, 29.4. PS Kemi – IFK Mariehamn) Rovaniemen keskuskentällä ja toukokuun kotiottelunsa (7.5. PS Kemi – HJK, 13.5. PS Kemi – TPS, 22.5. PS Kemi – Ilves) Raatin stadionilla Oulussa.

Veikkausliiga teki viime vuonna päätöksen, että ottelusiirtoja ei enää tehdä, vaan joukkueiden on nimettävä itselleen varakentät.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!