Neymar listasi kesän MM-kisojen tähtiä – mihin unohtuivat Messi ja Ronaldo?

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulham - Boro! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Brasilian supertähti Neymar on toipunut jalkaleikkauksestaan hyvin ja valmistautuu positiivisin mielin ensi kesän MM-turnaukseen. Neymar aloittaa harjoittelun vajaan kuukauden kuluttua, joten PSG:n tämän kauden peleihin hän ei enää ehdi (uutinen). MM-kisoja ajatellen kaiken pitäisi kuitenkin olla kunnossa.

Neymarin uskotaan luonnollisesti olevan yksi MM-kisojen suurimmista tähdistä, mutta ei suinkaan ainoa. Taiturilta itseltään kysyttiin brasilialaismedian haastattelussa, keiden muiden hän uskoo loistavan Venäjän kisoissa. Ja yllätys yllätys, Neymar jätti entisen pelikaverinsa Lionel Messin ja Portugalin Cristiano Ronaldon kokonaan mainitsematta.

– Minä uskon, että Philippe Coutinho ja Gabriel Jesús voivat olla ratkaisuihin pystyviä pelaajia, Neymar aloittaa kehumalla omia maanmiehiään.

– (MohamedSalah on pelaaja, joka ei pelaa perinteisessä maajoukkueessa, mutta hän voi pelata hyvät MM-kisat. Myös pelaajilta kuten (KevinDe Bruyne ja (EdenHazard löytyy valtavasti osaamista. Samoin Luis Suárezilta, Neymar listaa.

– Olen onnellinen siitä, että kuulun vahvimpaan maajoukkueeseen. Meillä on kaikki edellytykset voittaa kisat. Toivon, että mainitsemani pelaajat pelaavat hyvät kisat, mutta ei Brasiliaa vastaan.

Lähde: AS


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Championshipissä Fulham - Boro! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!