Paris Saint-Germainin loukkaantumisesta toipuva brasilialaishyökkääjä Neymar kertoo aloittavansa harjoittelun toukokuun 17. päivä.

Neymar, 26, mursi jalkapöytänsä helmikuun loppupuolella Ligue 1:n sarjaottelussa Marseillea vastaan. Brasilia aloittaa urakkansa kesän Venäjän MM-kisoissa 17. kesäkuuta.

– Toivon, että pääsen sinne mahtavassa kunnossa, sanoi Neymar BBC:n mukaan.

– Menen viimeiseen tutkimukseen 17. toukokuuta ja sitten pääsen pelaamaan. Minut tutkittiin viime viikolla, ja kaikki on mennyt täydellisesti ja kehittynyt hyvin, joten toivon, että voin palata niin pian kuin mahdollista.

– Saan hoitoa joka päivä. Aion treenata kovempaa kuin koskaan aiemmin, kun pääsen taas harjoittelemaan, sillä unelmani on tulossa. Se on MM-kisat. Olen odottanut tätä mahdollisuutta neljä vuotta, se on lähellä.

Neymar kertoi, että pallon potkaiseminen kolmen kuukauden tauon jälkeen pelotti hieman.

– Välillä tietysti epäilyttää, minuakin. Mutta se on normaalia kaverille, joka on ollut ensimmäistä kertaa urallaan leikkauksessa. Minulle on hyvin vaikeaa olla pelaamatta ja harjoittelematta.

– Minun on tehtävä entistä kovemmin töitä, mutta minulla on riittävästi aikaa saapua MM-turnaukseen hyvässä vireessä. Loukkaantuminen oli hirveää, mutta olen nyt levänneempi. Se on positiivista. On nähtävä asioiden positiiviset puolet.