Manchester United-Arsenal
Sunnuntaina 29.4 klo 18.30
Valioliiga

Viikonlopun Valioliiga-kierros huipentuu yhdenlaiseen klassikkoon, kun Manchester United ja Arsenal kohtavaat iltapelissä.

Kotijoukkeu Unitedin kausi on sujunut pääosin hyvin joukkue pääsee hakemaan Liiga-cupin finaalissa pokaalia ja Valioliigassakin joukkue on hienosti toisella sijalla. Arsenal on puolestaan jäämässä eurosijojen ulkopuolelle ja on keskellä Eurooppa-liigan välierätaistelua Atletico Madridin kanssa. Reilulle kotivoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Manchester United -1 – kerroin 2.00!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

United pääsee keskittymään Valioliigan loppukierroksiin ilman mainittavaa otteluruuhkaa. Viime viikonloppuna joukkue voitti Liiga-cupin välierissä Tottenhamin ja eteni finaaliin Chelsean kanssa. Valioliigassa tavoitteena on varmasti säilyttää pitkään hallussa ollut toinen sija. Romelu Lukaku on tehnyt huippukaudellaan jo 16 osumaa. Belgialaisen tähti loistaisi vielä kirkkaammin, mikäli yhä useampi maaleista tulisi todellisia huippujoukkuieta vastaan.

Arsenal on jäämässä Valioliigan viiden parhaimman joukkueen joukosta, ja sitä kautta myös pois ensi kauden europeleistä. Ainoa väylä Mestarien liigaan on enää Eurooppa-liigan voiton kautta, joten joukkue lyö varmasti kaikki panokset sinne. Ensimmäinen välieräkamppailu Atletico Madridia vastaan päättyi Arsenalin kotikentällä 1-1, joten ensi viikolla pelatta toinen osaottelu on ratkaisevassa asemassa. Isoja muutoksia kauden aikana kokenut joukkue on uudelleenrakennustilassa, etenkin kun Arsene Wenger ilmoitti jättävänsä joukkueen kauden päätteeksi. Joukkueen kokoonpanotilanne kannattaa tarkastaa ennen ottelua, lepuutuksia on todennäköisesti tulossa. Arsenal on saalistanut vasta kolme vierasvoittoa tällä kaudella Valioligassa!

Kotijoukkue United on saanut sairastupansa tyhjäksi, poissa on ainoastaan Sergio Romero.

Arsenalilta sivussa ovat Mohamed Elneny sekä mahdollisesti Henrikh Mkhitaryan.

Arvio

Manchester United lähtee otteluun selkeänä suosikkina, kauden aikana selvästi heikentynyt Arsenal ei kuulu juuri nyt Valioliigan suuriin, vaan on pikemminkin keskikastin seura.

Arsenalin heikko vierassaldo koko kaudelta sekä tiukka taistelu Eurooppa-liigan välierissä puoltaa Unitedin selkeää kotivoittoa. Mourinho haluaa antaa Wengerille vielä yhden selkäsaunan.