Eintracht Frankfurt hävisi sunnuntaina Bundesliigan ”suomalaiskohtaamisessa” Werder Bremenille maalein 1-2 (uutinen). Ottelu sai Eintrachtin veräjänvartija Lukas Hradeckyn kannalta surkean lopun, sillä Huuhkajien maalivahti teki 79. minuutilla arviointivirheen, ja toppari David Abrahamin pusku painui suomalaisen käsien välistä omaan maaliin.

– Olen pahoillani joukkueen puolesta, että maksoin meille tänään pisteen, Hradecky harmitteli ottelun jälkeen.

Frankfurter Allgemeine muistuttaa kuitenkin siitä, että virheitä sattuu Hradeckylle aniharvoin. Tuskin kukaan muu miestä itseään lukuun ottamatta häntä tappiosta soimaa. Pelikaverit toki itsekin tietävät, että Hradecky jättää tappion pian taakseen. Leuka nousee pystyyn tutulla konstilla.

– Hradecky osaa piristää itse itseään. Nyt hän ottaa oluen, ja sen jälkeen kaikki on taas hyvin, Eintrachtin Kevin-Prince Boateng vakuutteli.

Eintracht Frankfurt taistelee yhä paikoista ensi kauden Mestarien liigaan. Hradeckylla on suuri ansio kauden menestyksessä, ja suurseuratkin ovat suomalaisen kintereillä. Maalivahdin sopimus päättyy kesällä, ja häntä on viety huhuissa muun muassa Borussia Dortmundiin ja Bayern Leverkuseniin.

Eintrachtin urheilutoimenjohtaja Fredi Bobic myönsi sunnuntaina TV-kameroille, että mahdollisuus Hradeckyn Frankfurtiin jäämiselle on ”erittäin pieni”.