Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba vakuuttaa, että hänen ja manageri José Mourinhon sukset eivät ole menneet ristiin, vaikka ranskalaistähti onkin viime aikoina löytänyt itsensä aiempaa useammin vaihtopenkin puolelta.

Lauantaina Pogba, 25, pääsi ensimmäistä kertaa avaukseen kolmeen otteluun, kun hän urakoi täydet minuutit 2-0-voitossa Swanseaa vastaan Valioliigassa.

Pogballa on ollut yllättäviä vaikeuksia päästä manchesterilaisten vakioavaukseen ottaen huomioon, että United maksoi hänestä 102 miljoonaa euroa kesällä 2016, silloisen maailmanennätyssumman.

Ranskalaistähden mukaan penkitykset eivät ole kuitenkaan johtuneet erimielisyyksistä Mourinhon kanssa.

– Minulla ei ole ongelmaa Mourinhon kanssa, kertoi Pogba Telefootille.

– Minä en päätä, kuka pelaa. Jos haluatte tietää, miksi olen pelannut vähemmän, teidän on kysyttävä sitä valmentajalta. Minä kunnioitan hänen päätöksiään.

– Pitää paikkaansa, että en ole ikinä joutunut penkille. Se voi vahvistaa minua. Minun on päästävä yli tällaisista vaiheista, jotta voin palata vahvempana.

– On liian aikaista puhua Unitedista lähtemisestä. Tilanne voi muuttua.

Pogba on useasti puhunut unelmistaan pelata jalkapallon muiden supertähtien kanssa, mutta se ei hänen mukaansa kieli siirtohaluista.

Neymar? Sanoin, että haaveilen pelaamisesta hänen, Lionel Messin tai Cristiano Ronaldon kanssa. Se ei tarkoita, että haluaisin vaihtaa seuraa.