Paris Saint-Germainin presidentti Nasser Al-Khelaifi ylistää päävalmentaja Unai Emeryä, joka jättää seuran kuluvan kauden päätyttyä.

Emeryn sopimus PSG:n kanssa päättyy kesällä, ja hän ilmoitti perjantaina, ettei ole jatkamassa seurassa. Hänen seuraajakseen on vahvasti huhuttu Borussia Dortmundin entistä päävalmentajaa Thomas Tuchelia.

Espanjalaisvalmentaja saattaa päättää kauden Ranskan triplamestaruuteen. PSG on voittanut Emeryn alaisuudessa tällä kaudella jo liigacupin sekä varmistanut Ligue 1:n mestaruuden. Toukokuussa PSG kohtaa Ranskan cupin finaalissa Les Herbiersin.

Hänen kohtaloksi uskotaan laajalti koituneen hänen epäonnistumisensa Mestarien liigassa, jossa PSG putosi Emeryn molemmilla kausilla jo neljännesvälierävaiheessa.

– Unai Emery on osoittanut jatkuvaa omistautumista hänen kahtena vuotenaan seurassa, sanoi Al-Khelaifi PSG:n tiedotteessa

– Hänen suunnaton intohimonsa jalkapalloa kohtaan ja osallistuminen työhönsä on antanut seurallemme mahdollisuuden syventää juuriaan ranskalaisen ja kansainvälisen jalkapallon eliitissä.

– Onnittelen Unaita hänen panoksestaan projektissamme ja toivotan hänelle koko seuran puolesta menestystä tuleviin haasteisiin.

Emeryn on huhuttu palaavan kesällä takaisin Espanjaan. Lehtitietojen mukaan ainakin hänen entiset seuransa Sevilla ja Real Sociedad ovat tarkkailleet tilanteen kehittymistä.