Real Madrid teki kaksi tärkeää vierasmaalia, kun se kaatoi keskiviikkona Bayern Münchenin Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osassa 2-1.

Bayern siirtyi johtoon vajaan puolen tunnin kohdalla, kun James Rodríguez vapautti Joshua Kimmichin puolen kentän tuntumasta läpiajoon. Kimmich leikkasi hieman sisään ja tykitti pallon maalin kattoon.

Madridilaiset tulivat tasoihin taukovihellyksen kynnyksellä. Lucas Vázquezin keskitys pomppi hieman onnekkaastikin Marcelolle, joka tykitti pallon matalalla puolivolleylla Bayernin verkkoon.

Isco sai tehdä ensimmäisen jakson jälkeen tilaa todelliselle supervaihtomiehelle, Marco Asensiolle, joka ratkaisi ottelun vieraille.

Asensio pääsi 57. minuutilla Rafinhan kehnoon syöttöön väliin ja lähetti Vázquezin vauhtiin. Vázquez petasi pelivälineen vielä kerran Asensiolle, joka ujutti pallon ohi Bayern-vahti Sven Ulreichin.

Joukkueet kohtaavat toisessa osassa ensi viikon tiistaina Madridissa.