Terminen kevät viivästyy, muuttolinnut myöhässä eikä renkaidenvaihdossa kannata hoppuilla. Uutisia pitkäksi venähtäneestä talvesta tulee tuutista päivittäin, ja onpa nuo samat asiat huomannut myös jokainen, joka on nokkansa ulos pistänyt. Paha vaan, että Veikkausliiga lähtee käyntiin huomenna.

Ottelusiirtoja myöhempään ajankohtaan ei aiota Veikkausliigassa tällä kaudella suvaita, joten moni seura tuskailee sen kanssa, missä ensimmäinen tai ensimmäiset kotiottelut aiotaan pelata. Napapiirillä lumi huhtikuun alussa ei ole ensinkään tavatonta, mutta Rovaniemelläkin on päätetty lumisella kentällä retostella. Kieli poskessa kai kuitenkin.

– Hei Aki Riihilahti, onko teillä kenttä ready, jos tultaiski sunnuntaina teille pelaamaan, RoPS:n sometiimi kyselee Twitterissä.

Nonni... Hei @akiriihilahti !! Onko teillä kenttä ready, jos tultaiski sunnuntaina teille pelaan? RoPS:n virallinen varakenttä on muuten Telia 5G Areena.

Mutta kyllä tämä tästä 💪

Rovaniemellä on lumikola kuitenkin tuttu kapistus, ja ”kyllä tämä tästä” riittää varmasti rauhoittamaan kannattajat. Joten eiköhän RoPS pääse pelaamaan sunnuntaina IFK Mariehamnia vastaan ihan omalla stadionillaan, eikä kotipeliä varten tarvitse matkustaa Töölöön.