Bayern Münchenin hollantilaistähti Arjen Robben tietää, että hänen joukkueensa ei voi lähteä omahyväisenä illan Mestarien liigan otteluun Sevillaa vastaan.

Saksan mestari Bayern voitti Sevillan puolivälierien ensimmäisessä osassa vieraskentällä 2-1 ja müncheniläiset ovat matkalla jo seitsemänteen semifinaaliinsa yhdeksän vuoden aikana.

Espanjalaisryhmä Sevilla osoitti iskukykynsä jo neljännesvälierävaiheessa pudottamalla Manchester Unitedin kilpailusta yhteismaalein 2-1.

– Meidän on oltava varovaisia. He pelasivat loistavasti Manchesterissa, ja me tiedämme, että meidän on esiinnyttävä hyvin, kommentoi Robben BBC:n mukaan.

Bayern voitti Mestarien liigan viimeksi kaudella 2012-13, minkä jälkeen se on pudonnut jokaisena vuonna espanjalaisseuralle.

– 2-1-vierasvoitto oli mahtava juttu, mutta se ei ole sama asia kuin 5-0-voitto Beşiktaşia vastaan.

Bayernin laitapuolustaja David Alaba ja keskikenttäpelaaja Arturo Vidal ovat todennäköisesti sivussa illan ottelusta vaivojen vuoksi.

Puolalaistykki Robert Lewandowski, laitahyökkääjä Franck Ribéry, keskikenttäpelaajat Torentin Colisso ja Sebastian Rudy sekä puolustajat Joshua Kimmich ja Jérôme Boateng ovat kaikki varoituksen päässä korttitilin täyttymisestä.

Viimeiset neljä ottelua voitoitta pelannut Sevilla saa keskikenttäpelaaja Éver Banegan takaisin pelikiellosta.

Bayern München lähtee otteluun loistavassa vireessä. Lokakuussa eläkepäiviltään takaisin seuran peräsimeen hälytetty Jupp Heynckes hakee jälleen triplamestaruutta Bayernin käskyttäjänä.

Heynckes johdatti Bayernin Bundesliigan, Saksan cupin ja Mestarien liigan voittoihin vuonna 2013, minkä jälkeen hän siirtyi sivuun valmennuksesta lähes viideksi vuodeksi.

Konkarivalmentaja on valmentanut Bayerniä tällä kaudella 31 ottelussa, joista 28 on päättynyt heidän voittoonsa.

– Olemme hyvällä päällä, olemme nälkäisiä ja iso tavoitteemme on päästä semifinaaleihin. Heidän (Sevillan) on otettava riskejä ja tehtävä kaksi maalia stadionillamme, sanoi Heynckes BBC:n mukaan.