Bayern München hävisi keskiviikkona kotikentällään maalein 1-2 Real Madridille Mestarien liigan välierien avausosassa (uutinen). Bayern on nyt pakotettu tekemään vähintään kaksi maalia Santiago Bernabéulla, jos se mielii selvitä loppuotteluun. Joukkueen sisällä mahdollisuuksiin uskotaan yhä, sillä hallitseva mestari ei tehnyt Allianz-Arenalla suurta vaikutusta.

– Real on ehdottomasti haavoitettavissa, mutta tarvitsemme toisenlaista tappajan vaistoa, useita maalipaikkoja tuhlannut Thomas Müller totesi pelin jälkeen Kickerin mukaan.

– Tätä tulosta on vaikea sulattaa, mutta meillä on realistiset mahdollisuudet päästä jatkoon.

Samoilla linjoilla on loukkaantuneen Jerome Boatengin keskuspuolustuksessa korvannut Niklas Süle. Hukatut maalipaikat jättivät isännille paljon jossiteltavaa.

[readmore from=Mestarien-liiga]

– Jos olisimme voittaneet 5-2, kukaan ei olisi mukissut tuloksesta. Olen nähnyt Münchenissä vain harvoin noin vaisua Real Madridia, Süle lataa.

Baijerilaisten ainokaisen maalin viimeisteli laitapuolustaja Joshua Kimmich, joka hyödynsi Real-vahti Keylor Navasin virhearvion terävällä kudilla etunurkkaan. Kylmäpäinen ratkaisu ei ollut vahinko, vaan Kimmich oli opiskellut asiansa jo etukäteen.

– Tiesin, että Navas on maalivahti, joka ennakoi tuollaisessa tilanteessa mielellään. Olin ajatellut tuollaista tilannetta jo ennen peliä, ja halusin todellakin ratkaista juuri noin, Kimmich kertoo.

Bayern menetti Boatengin ohella jo varhain sairastuvalle myös Arjen Robbenin. Tästä Kimmich oli erityisen harmissaan.

– Harmi, että Arjen joutui niin aikaisin vaihtoon. Arjen tekee omasta pelaamisestani helpompaa. Hän on vahva yksi yhtä vastaan -tilanteissa, ja tekee siten myös minulle tilaa.