FC Interin ja TPS:n välinen Turun derby on lähtenyt kotijoukkueen kannalta karmaisevalla tavalla käyntiin.

Ensin Mika Ääritalo vei TPS:n johtoon 12. minuutilla ja puolen tunnin kohdalla Oskari Jakonen ampui mustavalkoiset jo kahden maalin johtoon.

Tauolle mentiin siis TPS:n 2-0-johdossa. Myös Inter heilutti verkkoja kertaalleen, mutta Timo Furuholmin osuma toisella minuutilla hylättiin paitsiona.

Jos TPS pitää johtonsa ottelun loppuun saakka, nappaa joukkue Veikkausliigan kauden ensimmäisen voittonsa ja siten ensimmäiset pisteensä. TPS hävisi kahdessa ensimmäisessä ottelussaan FC Lahdelle (2-3) ja SJK:lle (0-2).

Inter taipui avauskierroksella 0-2-tappioon VPS:lle ja voitti seuraavassa pelissä PS Kemin 4-2.