Viikko sitten 27 vuotta täyttänyt Huuhkajien keskikenttäpelaaja Alexander Ring teki viime yönä ensimmäisen maalinsa New York City FC:n paidassa. Osuma ei olisi voinut olla juurikaan komeampi, vaan Ring pamautti pallon upeasti kotijoukkue Atlanta Unitedin verkkoon yläriman kautta paristakymmenestä metristä.

New York City FC

@newyorkcityfc
73. THE RINGLEADER FROM DISTANCE!!! #ForTheCity

🔴 2-2 🔵

Mikäli Ringin maali ei näy allaolevasta twiitistä, sen voi katsoa myös tästä linkistä.

🔴 2-2 🔵
A LASER.

BAR DOWN.

HIS FIRST FOR #NYCFC 💪💪💪

[readmore from=Ring-Alexander]

Kannattajat äänestivät suomalaisen myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Time for a hero yet but who’s your @HeinekenSoccer Star of the Game so far? #ForTheCity
You have voted The Ringleader as your @HeinekenSoccer Star of the Match... #ForTheCity

Well played, Alex! 👏

– Avausmaalini New Yorkin paidassa tuntui hyvältä. Olin ollut pari kertaa aiemminkin tällä kaudella lähellä maalintekoa. Oli hienoa tehdä maali juuri tällaisessa ottelussa ja tällaisella hetkellä, Ring totesi maalistaan pelin jälkeen.

What a Finnish! 🇫🇮

The Ringleader breaks down his wonder strike and a hard-earned road point... #ForTheCity

Täydet minuutit ottelussa pelanneen Ringin maali tasoitti ottelun loppunumeroiksi 2-2, ja se syntyi pelin 73. minuutilla. Ring sai ottelussa myös keltaisen kortin.

Patrick Vieiran valmentama New York City FC johtaa koko MLS:ää seitsemän pelatun ottelun jälkeen tappiottomalla saldolla.

Alexander Ring säväytti komealla kaukolaukauksellaan myös viime syyskuussa, kun hän iski MM-karsintaottelussa näyttävän vapaapotkumaalin Islannin verkkoon. Maalin voi katsoa tästä.