© Kuva: Juha Tamminen

VPS-luotsi ei sulattanut rankkarituomiota: ”Tuomari saattoi tällä kertaa mennä helppoon”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

HJK kävi sunnuntaina hakemassa kolme pistettä VPS:n vieraana. Ratkaiseva 2-1-osuma tuli rangaistuspotkusta. VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen ei ollut tuomarin kanssa yhtä mieltä tuomiosta.

VPS pelasi varsin mallikkaan pelin HJK:ta vastaan, mutta helsinkiläiset onnistuivat käyttämään tekopaikkansa tehokkaasti. Ensimmäinen osuma tuli, kun Eetu Vertainen laukoi kulmapotkun suoraan maaliin. Toisen osuman Klauss hankki kaatumalla rankkarialueen sisällä ja mies ampui itse rankkarin maaliin.

– Minkäs teet, kun kulmapotku menee suoraan ja sitten rangaistuspotku, jossa hyökkääjä tekee, mitä hyökkääjä tekee, eli nostaa teatraalisesti kädet ylös siinä tilanteessa ja sillä tapaa lisää sitä rangaistuspotkun hakemista.

– Saattaapi olla tällä kertaa niin, että tuomari meni siinä helppoon. En ole ihan varma siitä rankkarista, tulen katsomaan sen vielä pariin kertaan. Ei hyvä, Vuorinen sanoi VPS TV:lle.

Vepsun ja HJK:n välisestä kamppailusta ei tunnetta puuttunut. Ottelussa jaettiin peräti seitsemän varoitusta.

Vuorinen oli varsin tyytyväinen pelaajiensa esitykseen, vaikka tappio tulikin. Kehitettävää jäi tehokkuudessa.

– Meidän täytyy niistä paikoista, joita meille tulee, tehdä maalit, Vuorinen analysoi.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo oli erittäin tyytyväinen kolmeen pisteeseen, vaikka ne eivät helpolla tulleetkaan.

– Tässä ammatissa yksi varmasti parhaita asioita on nähdä oman joukkueen pelaajien iloiset ilmeet pelin jälkeen silloin, kun siihen on aihetta. Ja nyt oli, Lehkosuo kommentoi seuran nettisivuilla.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!