VPS-luotsi ei sulattanut rankkarituomiota: ”Tuomari saattoi tällä kertaa mennä helppoon”

© Kuva: Juha Tamminen

HJK kävi sunnuntaina hakemassa kolme pistettä VPS:n vieraana. Ratkaiseva 2-1-osuma tuli rangaistuspotkusta. VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen ei ollut tuomarin kanssa yhtä mieltä tuomiosta.

VPS pelasi varsin mallikkaan pelin HJK:ta vastaan, mutta helsinkiläiset onnistuivat käyttämään tekopaikkansa tehokkaasti. Ensimmäinen osuma tuli, kun Eetu Vertainen laukoi kulmapotkun suoraan maaliin. Toisen osuman Klauss hankki kaatumalla rankkarialueen sisällä ja mies ampui itse rankkarin maaliin.

– Minkäs teet, kun kulmapotku menee suoraan ja sitten rangaistuspotku, jossa hyökkääjä tekee, mitä hyökkääjä tekee, eli nostaa teatraalisesti kädet ylös siinä tilanteessa ja sillä tapaa lisää sitä rangaistuspotkun hakemista.

– Saattaapi olla tällä kertaa niin, että tuomari meni siinä helppoon. En ole ihan varma siitä rankkarista, tulen katsomaan sen vielä pariin kertaan. Ei hyvä, Vuorinen sanoi VPS TV:lle.

Vepsun ja HJK:n välisestä kamppailusta ei tunnetta puuttunut. Ottelussa jaettiin peräti seitsemän varoitusta.

Vuorinen oli varsin tyytyväinen pelaajiensa esitykseen, vaikka tappio tulikin. Kehitettävää jäi tehokkuudessa.

– Meidän täytyy niistä paikoista, joita meille tulee, tehdä maalit, Vuorinen analysoi.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo oli erittäin tyytyväinen kolmeen pisteeseen, vaikka ne eivät helpolla tulleetkaan.

– Tässä ammatissa yksi varmasti parhaita asioita on nähdä oman joukkueen pelaajien iloiset ilmeet pelin jälkeen silloin, kun siihen on aihetta. Ja nyt oli, Lehkosuo kommentoi seuran nettisivuilla.