Atlético Madrid marssi Eurooppa-liigan voittoon Antoine Griezmannin johdolla

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Bosnia-Hertsegovinan vähintään kahden maalin voitolla jopa 208 euroa!

Atlético Madrid kukisti keskiviikkona Marseillen Ranskan Lyonissa pelatussa Eurooppa-liigan loppuottelussa lukemin 3-0. Kyseessä on madridilaisten kolmas mestaruus kilpailun historiassa.

Marseillella oli tuhannen taalan paikka siirtyä johtoon jo neljännellä minuutilla, kun joukkueen kapteeni Dimitri Payet vapautti Valère Germain läpiajoon, mutta ranskalaiskärjen laukaus rangaistusalueelta karkasi reippaasti ohi.

Ranskalaiset hallitsivat ottelun alkua mielin määrin, mutta aiheuttivat 21. minuutilla itse oman ahdinkonsa. Marseillen maalivahti Steve Mandanda syötti pallon keskikentälle André-Frank Zambo Anguissalle, joka menetti kuitenkin pelivälineen louhikkoisen haltuunoton ansiosta.

Atléti-kapteeni Gabi pelasi pallon nopeasti Antoine Griezmannille, joka eteni rangaistusalueelle ja siirsi tarkalla kudilla espanjalaiset 1-0-johtoon.

Puolen tunnin kohdalla Marseille koki jälleen kovan takaiskun, kun reisivaivoista kärsinyt Payet jäi kentälle makaamaan. Hän viestitti kentän laidalle, ettei pysty jatkamaan ottelua ja poistui viheriöltä kyyneeleet silmissä. Hänen paikkansa Marseillen keskikentällä otti Maxime Lopez.

Marseille johti tauolle mentäessä maalintekoyrityksiä 6-4.

Atléti ei jäänyt aikailemaan toisen jakson alussa, vaan siirtyi 49. minuutilla jo kahden maalin johtoon. Koke löysi syötöllään avausmaalin tekijän Griezmannin, joka nappasi pelivälineen täydessa vauhdissa mukaansa ja nosti sen lopulta Mandandan yli maaliin.

Marseille sai kymmenisen minuuttia ennen päätösvihellystä hetkittäistä lisävirtaa, kun vaihdosta sisään tullut hyökkääjä Konstantínos Mítroglou puski pallon tolppaan. Atlétin onneksi peliväline kimpoili kuitenkin maalista poispäin.

Kun Marseille ei käyttänyt paikkojaan, laittoi madridilaisryhmä ottelun pakettiin.

Griezmann pelasi pitkän läpisyötön Diego Costalle, joka odotti hetken ja otti hyökkäykseen mukaan Koken, joka jatkoi pelivälineen taidokkaasti oikealle Gabille. Atléti-kippari teki itselleen hieman tilaa ja pommitti pallon takanurkkaan.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Bosnia-Hertsegovinan vähintään kahden maalin voitolla jopa 208 euroa!