31-vuotias suomalaishyökkääjä Berat Sadik oli raudanlujassa iskussa Kyproksen alemman loppusarjan ottelussa Alki Oroklini-Doxa. Doxa oli ottelussa 0-1 -tappiolla vielä 85. minuutilla, mutta sitten Sadik pani tuulemaan.

Sadik teki hattutempun alle kymmenessä minuutissa, ja käänsi ottelun Doxan 3-1 -vierasvoitoksi. Maalit syntyivät 86. minuutilla sekä lisäajan kolmansilla ja viidensillä minuuteilla.

Finnish Football Show 🇫🇮⚽️

@FinnishFtblShow
Finland striker Berat Sadik with a four minute hat trick (86, 90, 90) For Cypriot side Doxa Katokopia in their relegation playoff against Alki #huuhkajat

Kaiken kaikkiaan Sadik on tehnyt tällä kaudella Doxalle 18 liigamaalia sekä kaksi osumaa Kyproksen cupissa. Alemman loppusarjan maalitilastoa hän johtaa yhdeksällä tekemällään maalilla lähimpien uhkaajien ollessa kuudessa maalissa.

Doxa johtaa tällä hetkellä alempaa loppusarjaa eikä sillä ole putoamisesta enää minkäänlaista uhkaa. Se pelaa kauden viimeisen ottelunsa 14. toukokuuta Paphosta vastaan.

Sadikin sopimus Doxan kanssa päättyy tähän kauteen.