Bayern München on valmis tarjoamaan Juventukselle 100 miljoonaa euroa argentiinalaishyökkääjä Paulo Dybalasta, kertoo saksalaislehti Bild.

Alkukaudesta ilmiliekeissä ollut Dybala, 24, on pudonnut Juven nokkimisjärjestyksessä vaihtopenkille. Hän joutui aloittamaan myös mestaruustaiston kannalta elintärkeän kamppailun Napolia vastaan vaihdosta.

Argentiinalaiskärki on pelannut tällä kaudella Juventuksessa 42 ottelua, joissa hän on iskenyt yhteensä 25 osumaa ja antanut seitsemän maalisyöttöä.

Bayern on ollut yhdistettynä myös Real Madridin Karim Benzemaan ja Atlético Madridin Antoine Griezmanniin.

Saksalaislehdistön mukaan Benzeman hankintaa pidetään kuitenkin epätodennäköisenä, sillä ranskalaiskärjen tehot tältä kaudelta ovat vaatimattomat, ja hänen parhaiden vuosien epäillään olevan jo takanapäin. Myös hänen maanmiehensä Griezmannin siirtohuhujen kohdalla herää epäilyksiä, sillä Atlético-kärki on jo pitkään ja vahvasti ollut yhdistettynä Barcelonaan.

Dybalan taas on povattu suosivan Espanjan suurseuroja Barcelonaa tai Real Madridia, mutta italialaislehti Corriere della Seran mukaan Bayern on jo ollut yhteydessä Juventukseen argentiinalaistähden hankinnasta.

Bayern joutuu joka tapauksessa reagoimaan siirtomarkkinoilla, jos puolalaiskärki Robert Lewandowski lähtee seurasta, joskin müncheniläisten johtoporras on useaan otteeseen kiistänyt tähtihyökkääjän siirtohuhut.

Juventus maksoi Dybalasta Palermolle 40 miljoonaa euroa vuonna 2015. Hän on iskenyt Juventukselle 132 ottelussa 67 maalia ja voittanut seuran kanssa muun muassa kaksi Italian pääsarjan mestaruutta.