Cup-mestari Inter syvensi SJK:n ahdinkoa – HJK tiukasti RoPS:n kannoilla

© Kuva: Juha Tamminen
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!

Veikkausliigassa pelattiin perjantaina täysi kuuden ottelun kierros.

Sarjanousija FC Honka otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa kaatamalla Tapiolassa PS Kemin 2-1. PS Kemi johti ottelua Julián Guevaran maalilla aina 77. minuutille saakka, kunnes Borjas Martín toi espoolaiset tasoihin. Sama mies ampui voittomaalin seitsemän minuuttia myöhemmin.

FC Lahti ja Rovaniemen Palloseura pelasivat 0-0-tasapelin Lahden Kisapuistossa. Nollapeli oli Veikkausliigaa johtavalle RoPS:lle jo kauden kahdeksas.

Samoihin lukemiin päätyivät Tammelassa Ilves ja Vaasan Palloseura.

Kuopion Palloseura palasi Savon Sanomat Areenalla voittojen tielle kukistamalla IFK Mariehamnin 2-1. Thomas Mäkinen vei vieraat johtoon, mutta Rasmus Karjalaisen kaksi osumaa käänsivät pelin isännille.

Veikkausliigan klassikko-ottelu Turun Palloseuran ja Helsingin Jalkapalloklubin välillä päättyi HJK:n 1-0-vierasvoittoon. Ottelun ainoasta maalista vastasi Filip Valenčič. Ottelun vähemmän pelannut HJK on enää pisteen päässä RoPS:sta.

Viime lauantaina Suomen Cupin mestaruutta juhlinut FC Inter kaatoi Seinäjoen Jalkapallokerhon OmaSP Stadionilla lukemin 1-0. SJK-vahti Jesse Öst torjui ensimmäisellä jaksolla Benjamin Källmanin rangaistuspotkun, mutta joutui hetkeä myöhemmin taipumaan Timo Furuholmin viimeistelylle.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus League Onen nousukarsinnasta!