© Kuva: Juha Tamminen

Cup-mestari Inter syvensi SJK:n ahdinkoa – HJK tiukasti RoPS:n kannoilla

Argentiina voittaa Kroatian – saat jättikertoimen 50,00!

Argentiina ja Kroatia kohtaavat torstaina jalkapallon MM-kisoissa. Kun painat alapuolen linkistä, saat lyödä Argentiinan voittoa jättikertoimella 50,00. Ja voitoilla ei ole kierrätystä!

Veikkausliigassa pelattiin perjantaina täysi kuuden ottelun kierros.

Sarjanousija FC Honka otti kauden ensimmäisen kotivoittonsa kaatamalla Tapiolassa PS Kemin 2-1. PS Kemi johti ottelua Julián Guevaran maalilla aina 77. minuutille saakka, kunnes Borjas Martín toi espoolaiset tasoihin. Sama mies ampui voittomaalin seitsemän minuuttia myöhemmin.

FC Lahti ja Rovaniemen Palloseura pelasivat 0-0-tasapelin Lahden Kisapuistossa. Nollapeli oli Veikkausliigaa johtavalle RoPS:lle jo kauden kahdeksas.

Samoihin lukemiin päätyivät Tammelassa Ilves ja Vaasan Palloseura.

Kuopion Palloseura palasi Savon Sanomat Areenalla voittojen tielle kukistamalla IFK Mariehamnin 2-1. Thomas Mäkinen vei vieraat johtoon, mutta Rasmus Karjalaisen kaksi osumaa käänsivät pelin isännille.

Veikkausliigan klassikko-ottelu Turun Palloseuran ja Helsingin Jalkapalloklubin välillä päättyi HJK:n 1-0-vierasvoittoon. Ottelun ainoasta maalista vastasi Filip Valenčič. Ottelun vähemmän pelannut HJK on enää pisteen päässä RoPS:sta.

Viime lauantaina Suomen Cupin mestaruutta juhlinut FC Inter kaatoi Seinäjoen Jalkapallokerhon OmaSP Stadionilla lukemin 1-0. SJK-vahti Jesse Öst torjui ensimmäisellä jaksolla Benjamin Källmanin rangaistuspotkun, mutta joutui hetkeä myöhemmin taipumaan Timo Furuholmin viimeistelylle.

Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudussa.

Argentiina voittaa Kroatian – saat jättikertoimen 50,00!

Argentiina ja Kroatia kohtaavat torstaina jalkapallon MM-kisoissa. Kun painat alapuolen linkistä, saat lyödä Argentiinan voittoa jättikertoimella 50,00. Ja voitoilla ei ole kierrätystä!