PSG:n tähtihyökkääjät Edinson Cavani ja Neymar olivat otsikoissa viime syksynä, kun miehet ottivat kentälläkin yhteen. Syynä oli yksinkertaisesti se, kumpi saa laukoa rankkarit otteluissa.

Jos et muista enää, miten asia meni, lue aiheesta tästä.

Cavani myönsi nyt RMC:lle, että pelaajien välillä oli riitaa. Cavani ja Neymar puhuivat lopulta asian halki. Cavanin mukaan Neymarin täytyi oppia nostamaan joukkue jalustalle kaikessa tekemisessä.

– Se on totta, että meidän välillä oli riitaa. Puhuimme asiasta yhdessä. Kerroin, että olen ensimmäinen, joka haluaa auttaa häntä voittamaan henkilökohtaisia palkintoja. Joka tapauksessa sanoin hänelle, että se tapahtuu vain sillä ehdolla, että hänen täytyy arvottaa joukkueen tavoitteet korkeimmalle, Cavani kertoi.

Myös Neymar kommentoi huhtikuussa Cavanin ja hänen välistä suhdettaan. Neymar sanoi, että asiasta tehtiin mediassa suurempi kuin se olikaan. Lue Neymarin kommentit tästä.

Cavanin mukaan hän ei ole tähtipelaaja, ja hän mielellään auttaa Neymaria henkilökohtaisten tavoitteiden kanssa.

– Olen jalkapallon työläinen. En ole tähti. Jos minulla on pelikavereita, jotka voivat voittaa henkilökohtaisia palkintoja, teen kaikkeni auttaakseni heitä. Joukkueen tavoitteet nousevat silti tärkeämmäksi.

– Hiljalleen olemme päässeet yhteisymmärrykseen. Joukkueen johto on tehnyt päätöksen ja minä kunnioitan sitä, Cavani totesi rankkarivastuusta.

Neymar on joutunut Pariisissa myös kannattajien hampaisiin. PSG:n kannattajat ovat muun muassa viheltäneet hänelle peleissä. Cavani antoi myös ymmärrystä Neymarin suuntaan.

– Kannattajien vihellykset eivät tehneet hyvää hänelle (Neymarille). Jos olisin ollut samassa tilanteessa, se olisi todella harmittanut minua, Cavani sanoi.

Lähde: Calcio Mercato