Veikkausliigassa pelattiin tiistaina viisi ottelua.

Helsingin Jalkapalloklubi sai revanssinsa FC Interistä, joka kaatoi Klubin toissa viikonloppuna Suomen Cupin loppuottelussa. HJK nappasi tiistaina voiton vaihdosta sisään tulleen João Klauss de Mellon johdolla.

Tauolla viheriölle vaihdettu brassikärki vei isännät johtoon 47. minuutilla ja tuplasi illan saldonsa noin varttia myöhemmin. Loppulukemat taululle iski Filip Valenčič 76. minuutilla.

Ottelun vähemmän pelannut HJK nousi Rovaniemen Palloseuran ohi sarjan piikkipaikalle.

Ilves teki onnistuneen reissun pohjoiseen ja kaatoi sarjajumbo PS Kemin Sauvosaaressa 2-0. Ottelun maaleista vastasivat Marius Noubissi ja Lauri Ala-Myllymäki.

Sarjanousijat Turun Palloseura ja Honka tasasivat pisteet Veritas Stadionilla lukemin 0-0. Espoolaisryhmä Honka on pelannut yhdeksässä ottelussa jo kuudesti tasan. Viimeistä edellisenä majailevan TPS:n tilanne on hieman tukalampi, sillä voittoja on kasassa vain yksi, mutta tappiosarake näyttää jo viittä.

Kuopion Palloseura vieraili Vaasan Palloseuran luona Elisa Stadionilla ja ryösti mukaansa kolme pistettä maalein 2-0. Maalihanat avasi 43. minuutilla Ilmari Niskanen ja loppulukemat rangaistuspotkusta viimeisteli Rasmus Karjalainen, joka on iskenyt yhdeksän osumaa yhtä moneen sarjaotteluun.

Karjalainen johtaa tällä hetkellä Veikkausliigan maalipörssiä kolmen osuman erolla HJK:n João Klaussiin.

FC Lahti paranteli asemiaan sarjan kärkitaistossa voittamalla IFK Mariehamnin vieraissa 2-1. Artjom Dmitrijev ja Stenio tekivät FC Lahden maalit, Aleksei Kangaskolkka osui IFK Mariehamnille.