FC Midtjyllandin suomalainen keskikenttäpelaaja Tim Sparv on lähestymässä sopimuskautensa loppua. Sparv ei vielä kertonut muuta kuin että ratkaisusta tullaan kertomaan pian.

Sparv on ollut Midtjyllandissa tällä kaudella isossa roolissa ja vastuuta on tullut paljon. Kokonaisuudessaan Sparville kuluva kausi on neljäs Midtjyllandin riveissä. Huuhkaja-kapteeni on aiemmin väläytellyt mahdollisella siirrolla, vaikkakin hän on omien sanojensa mukaan ollut todella tyytyväinen Tanskassa.

Sparv kertoi aiemmin saaneensa Midtjyllandilta kahden vuoden jatkosopimustarjouksen. Lue lisää tästä. Päätös on saatettu jo tehdä, mutta ainakaan siitä ei vielä haluta kertoa julkisuuteen.

– Tiedotamme asiasta 10-14 päivän päästä. Enempää en voi tällä hetkellä sanoa, Sparv totesi tanskalaiselle bold.dk-sivustolle.

Viime kausi Sparvilla meni loukkaantumisten takia totaalisesti penkin alle. Pelejä kertyi vain viisi, mutta tällä kaudella Sparv on ollut tärkeä lenkki Midtjyllandin keskikentällä. Seura haluaa pitää kiinni Sparvista, mutta suomalaispelaaja on selvästi tarkastellut myös muita vaihtoehtoja.

– Olen aina ollut hyvä pitämään huolen asioistani ja tekemään oikeat päätökset kentän ulkopuolella. Nyt kaikki on hyvin. Olen pelannut kaikki ottelut tällä kaudella, joissa olen ollut pelikelpoinen.

Eli jatkoa on luvassa?

– En sanonut niin, Sparv totesi jatkokysymykseen.

Sparv ei murtunut tanskalaissivuston tenttauksessa. Mies painotti, että hänellä on hyvät keskusteluyhteydet seurajohdon kanssa ja että päätöksesta tullaan kertomaan parin viikon kuluessa.