Huuhkajien 26-vuotias kärkimies Eero Markkanen on ennenkin lämmitellyt jääkiekkoihmisten tunteita lajivertailuillaan ja verrattain provokatiivisilla kannanotoillaan. Jääkiekon MM-kisat vuosimallia 2018 käynnistyivät perjantaina, ja hereillä oli myös ”Erzi”.

– Se on taas vuoden paras aika. Seuraavat kaks viikkoa Jofa päässä, Markkanen kirjoitti pienimuotoisen sometulvan avanneessa twiitissään perjantaina.

Eero Markkanen

@eeromarkkanen
Se on taas vuoden paras aika. Seuraavat kaks viikkoa Jofa päässä. #mmkisat

Kun Suomen joukkue pääsi lauantaina tositoimiin, Markkasen tahti vain kiihtyi. Ensin Markkanen kyseli Patrick Laineen ja ”Puljun” perään (huom. Laineen etunimen kirjoitusasu Markkasen oma), ja sitten hän vinoili jääkiekon MM-kisoissa nähtäville tasoeroille – viitaten Suomen Etelä-Koreaa vastaan saamaan voittokertoimeen 1,02.

Eero Markkanen

@eeromarkkanen
Missä Patrick Laine?! Ja Pulju?? #mmkisat

Leijonat

@leijonat
Leijonien MM-avaus klo 17.15, televisiossa ottelun näyttävät C @CMoreSportFi & @Maikkari. Suomen kentälliset Etelä-Koreaa vastaan: leijonat.fi/maajoukkueet/a… #Leijonat #MMkisat

Eero Markkanen

@eeromarkkanen
Pohdin tässä pitäisikö lyödä 100€ Suomelle ja hakea aamulla ilmaiset kahvit Nesteeltä? #mmkisat

Omaa kiekkoasiantuntemustaan – ilmeisen sarkastisella otteella – Markkanen esitteli puhumalla Leijonien Kasperi Kapasesta pelaajan isänä Samina. Ja kaupan päälle Randersissa pelaava kolossi kummasteli tyhjiä penkkirivejä Suomen avausottelussa.

Eero Markkanen

@eeromarkkanen
Hienoa nähdä että Sami Kapasella nousee jalka edelleen. Varmasti myös hyvää johtajuutta nuorille kentällä ja kentän ulkopuolella #mmkisat

Eero Markkanen

@eeromarkkanen
Mahtaa olla telttakylässä tungosta tällä hetkellä.

Kiekkokansa, peli on avattu. Eero Markkanen on näihin MM-kisoihin valmis. Sen hän osoitti heti avauspäivänä.