© Kuva: Juha Tamminen

Kaleva: PS Kemi palaa Sauvosaareen – evakkopelit tuottaneet tappiota

Eva Wahlström vs Katie Taylor

Sijoita 1€ panoksella Wahlströmiin – tienaa 30 euroa!

PS Kemi kotiottelut jatkuvat Sauvosaaressa, kertoo Kaleva.

Ensi viikon tiistaina pelattava ottelu Ilvestä vastaan oli määrä pelata Raatin stadionilla Oulussa, mutta Sauvosaaren luonnonnurmi on saatu lämpimän toukokuun ansiosta pelikuntoon odotettua aikaisemmin.

Kemi on pelannut alkukaudella kotiottelunsa evakossa Rovaniemellä ja Oulussa.

– Sauvosaari on hyvässä kevätkunnossa, vastaavassa kuin viime vuonna kesäkuussa. Kaupunki, Veikkausliiga ja Ilves näyttivät siirrolle vihreää valoa, joten saimme asiat päivän aikana sovittua. Jos joku on hankkinut ennakkolipun Raatiin, kannattaa ottaa yhteyttä meidän toimistollemme, PS Kemin seurajohtaja Arto Hakala kommentoi Kalevalle.

Evakkoreissut ovat olleet seuralle taloudellisesti raskaita.

– Olemme tehneet jokaisesta pelistä tappiota. Tämä on taloudellisesti merkittävä siirto, koska olemme myyneet 3 000 kausikorttia kannattajillemme. Uskon, että Sauvosaaressa pelaaminen on myös joukkueelle henkisesti merkittävä asia.

PS Kemin seuraava ottelu on perjantaina Espoon Tapiolassa FC Honkaa vastaan.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!