Karmivasti loukkaantuneelta Mohamed Salah’lta rohkaiseva viesti – sittenkin MM-kisoihin?

© Kuva: Getty Images

Mohamed Salah’n häikäisevä ensimmäisen Liverpool-kausi päättyi eilen karmivaan loukkaantumiseen. Egyptin maajoukkuehyökkääjän olkapää meni Mestarien liigan finaalissa Real Madridia vastaan hajalle kaksinkamppailussa Sergio Ramosia vastaan.

Vamma asetti Salah’n MM-kisat Egpytin paidassa vaaraan. 44 maalia tällä kaudella iskenyt tähtipelaaja itse on julkaissut sosiaalisessa mediassa rohkaisevan viestin.

Salah on taistelusielu, joka ei ole valmis luopumaan unelmastaan.

– Se oli raskas ilta, mutta olen taistelija. Todennäköisyyksistä huolimatta luotan siihen, että tulen pelaamaan Venäjälle tehdäkseni teistä jokaisesta ylpeitä. Teidän rakkautenne ja tukenne antavat minulle tarvitsemani voiman, Salah kirjoitti Instagram-tilillään.

Liverpool hävisi finaalin Salah’n loukkaantumisen jälkeen Realille 3-1-lukemin. Madrid voitti Mestarien liigan kolmatta kertaa peräkkäin.